Δελτία Τύπου

Ο παρών δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί τεχνολογία "cookies" για τη σωστή λειτουργία & βελτιστοποίηση της εμφάνισης των σελίδων.

Αποδέχομαι τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο.
Αρχική Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


E-mail

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ  ΓΙΑ  ΤΗ  ΧΟΡΗΓΗΣΗ  ΣΦΡΑΓΙΔΑΣ  ΤΗΣ  ΧΑΓΗΣ

(APOSTILLE)

Στοιχεία Επικοινωνίας

 

 


Σύμφωνα με το υπ'αριθμ. 22746/3-6-2014 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: ΒΙΥΞΝ-92Ν ) και την απόφαση της 15-9-1977 που υπογράφτηκε στην Αθήνα και επικυρώθηκε από την Ελλάδα στις 28-1-2014 Ν.4231/2014 (Φ.Ε.Κ. 19 Α'), ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΧΑΓΗΣ για τις χώρες:

ΑΥΣΤΡΙΑ - ΓΑΛΛΙΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ

για τα ακόλουθα έγγραφα των Δήμων - Ληξιαρχείων:

  • Πιστοποιητικό Γέννησης
  • Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  • Ληξιαρχική Πράξη Γάμου
  • Άδεια Γάμου κλπ.


Η σφραγίδα της Χάγης χορηγείται σε πρωτότυπα δημόσια έγγραφα, ή σε ακριβή αντίγραφα της εκδούσας αρχής τα οποία έχουν ισχύ πρωτοτύπου (εγκύκλιος Υπ. Εσωτ. υπ’ αριθμ. 47302/26-08-2008).  Αυτό σημαίνει ότι δεν χορηγείται σε επικυρωμένα αντίγραφα που έχουν γίνει από δικηγόρους, ΚΕΠ, αστυνομικά τμήματα, ή άλλες δημόσιες υπηρεσίες.  Με την επισημείωση (Apostille) βεβαιώνεται η γνησιότητα της υπογραφής και η ιδιότητα με την οποία ενήργησε ο υπογράφων το έγγραφο και τα έγγραφα καθίστανται έγκυρα για χρήση στις χώρες που έχουν υπογράψει τη σύμβαση της Χάγης της 5ης Οκτωβρίου 1961 (για την κατάργηση της υποχρέωσης επικύρωσης αλλοδαπών δημοσίων εγγράφων).  Στην Ελλάδα η σύμβαση κυρώθηκε με το νόμο 1497/1984.

Κατόπιν διατάξεων του νόμου 2503/1997, έχουν εξουσιοδοτηθεί αρμόδιοι υπάλληλοι για τη χορήγηση της σφραγίδας της Χάγης σε ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ, πράγμα που σημαίνει ότι σε όλα τα έγγραφα η Apostille χορηγείται ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ, ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΟΘΕΙ.

Στα έγγραφα που θα προσκομισθούν σε χώρες που δεν έχουν υπογράψει τη σύμβαση της Χάγης, τίθεται μια διαφορετική σφραγίδα επικύρωσης από την υπηρεσία της Α.Δ.Μ.Θ. και εν συνεχεία τίθεται ακόμη μία σφραγίδα επικύρωσης από παράρτημα του Υπουργείου Εξωτερικών που στεγάζεται στο Υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Η σφραγίδα Χάγης δεν χορηγείται σε απλά φωτοαντίγραφα.

Η σφραγίδα Χάγης δεν χορηγείται σε έγγραφα που έχουν ληφθεί μέσω τηλεομοιοτυπίας, δηλαδή μέσω FAX, ούτε σε έγγραφα που έχουν ληφθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εν συνεχεία εκτυπωθεί (εγκύκλιος Υπ. Εσωτ. υπ’ αριθμ. 47302/26-08-2008).

Για τη χορήγηση της Apostille στις ακόλουθες περιπτώσεις εγγράφων, χρειάζεται να προηγηθούν επικυρώσεις από κάποιες ενδιάμεσες αρχές:

  • Ταυτότητες και διαβατήρια: 1) θεώρηση από οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα με υπογραφή ΜΟΝΟ του Διοικητή του Τμήματος. 2) θεώρηση από τη ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, Γραφείο Εφαρμογής Νομοθεσίας (Μοναστηρίου 326, απέναντι από τα ΚΤΕΛ), από Διευθυντή ή Ταξίαρχο.  Δεν μπορούν να θεωρηθούν από ΚΕΠ, ή άλλες δημόσιες αρχές.
  • Εφοριακά έγγραφα: πρέπει να έχουν εκδοθεί είτε πρωτότυπα, είτε να έχουν γίνει ακριβή αντίγραφα, από Δ.Ο.Υ. του Νομού Θεσσαλονίκης.  Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να δηλώνουν στις οικονομικές υπηρεσίες ότι χρειάζονται τα έγγραφα για χρήση στο εξωτερικό και ότι θα επισημειωθούν με την Apostille, γιατί υπάρχουν εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι σε κάθε Δ.Ο.Υ. που έχουν δικαίωμα να υπογράφουν αυτά τα έγγραφα.
  • Έγγραφα Α/Βαθμιας και Β/Βαθμιας Εκπαίδευσης (απολυτήρια σχολείων, βεβαιώσεις, έλεγχοι, κ.λ.π.): πρέπει πρώτα να επικυρωθούν από Προϊσταμένους ή Διευθυντές των Διευθύνσεων Α/Βαθμιας και Β/Βαθμιας εκπαίδευσης (Ανατολικής / Δυτικής Θεσ/νίκης) ως προς το γνήσιο της υπογραφής του Διευθυντή του σχολείου που τα έχει υπογράψει.
  • Έγγραφα αμιγών ελληνικών σχολείων του εξωτερικού: πρέπει να φέρουν υπογραφή – θεώρηση των Συντονιστών Εκπαίδευσης που εποπτεύουν τα ελληνικά σχολεία στο εξωτερικό.
  • Έγγραφα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: πρέπει να φέρουν υπογραφή του Προέδρου του εκάστοτε τμήματος ή σχολής (πρυτανική απόφαση του Πανεπιστημίου, ΦΕΚ 478/B/06-04-2000). Πτυχία που εκδίδονται μετά τις 10/3/2015 σύμφωνα με την κανονιστική απόφαση του ΑΠΘ (17992/29-01-2015, ΦΕΚ 334/10-03-2015 τ. Β'), θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένα από τους προισταμένους της Γραμματείας του τμήματος της Σχολής που έχουν δικαίωμα υπογραφής για έγγραφα που προορίζονται στο εξωτερικό.
  • Έγγραφα του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ: πρέπει να φέρουν υπογραφή του Πρύτανη ή της Προϊσταμένης Διεύθυνσης Ακαδημαϊκών Θεμάτων (ΦΕΚ 178/B/25-02-1998).
  • Έγγραφα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ Τ.Ε.Ι. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ: πρέπει να φέρουν υπογραφή είτε του Προέδρου, είτε του Γενικού Γραμματέα του ιδρύματος (δηλ. όχι υπογραφή γραμματέων, ή προϊσταμένων των τμημάτων).
  • Έγγραφα ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ: επικυρώνονται από τον Ε.Ο.Π.Π. (Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων, που αντικατέστησε τον Ο.Ε.Ε.Κ.) του Υπ. Διά Βίου Μάθησης, στην Αθήνα, και εν συνεχεία χορηγείται σε αυτά η σφραγίδα Χάγης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.
  • Έγγραφα των ΕΠΑΣ και των Κ.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ.: επικυρώνονται από τους Διευθυντές ή αναπληρωτές Διευθυντές των κατά τόπους εκπαιδευτικών μονάδων αυτών.
  • Έγγραφα δημόσιων νοσοκομείων: πρέπει να φέρουν θεώρηση γνησίου υπογραφής των γιατρών που τα έχουν υπογράψει, από εξουσιοδοτημένο διοικητικό υπάλληλο του νοσοκομείου.
  • Έγγραφα ιδιωτικών κλινικών: πρέπει να φέρουν θεώρηση γνησίου υπογραφής του γιατρού που τα έχει υπογράψει, από εξουσιοδοτημένο υπάλληλο του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.  (Προσοχή:  ο Ιατρικός Σύλλογος θα πρέπει να βεβαιώνει το γνήσιο υπογραφής του γιατρού, ΟΧΙ ότι ο γιατρός είναι μέλος του.)
  • Αντίγραφα ποινικών μητρώων, συμβολαιογραφικά έγγραφα: σε αυτά η σφραγίδα Χάγης χορηγείται από το Πρωτοδικείο του νομού απ’ τον οποίο έχουν εκδοθεί, γιατί είναι δικαστικής φύσεως έγγραφα (άρθρο 2ο ν.1497/1984, ΦΕΚ 188/Α/1984, άρθρο 2ο ν.2503/1997, ΦΕΚ 107/Α/1997 και εγκύκλιος Υπ. Εσωτ. 9676/2009, 01-02-2011).
  • Έγγραφα εταιρειών: αρμόδιες για τη χορήγηση της Apostille είναι οι αρχές όπου έχουν την έδρα τους οι εταιρείες (εγκύκλιος Υπ. Εσωτ. υπ’ αριθμ. 3586/19-01-2010).
  • Έγγραφα εταιρειών εσωτερικού: εφόσον οι εταιρείες αυτές εδρεύουν στο νομό Θεσσαλονίκης, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι (που υπογράφουν τα εταιρικά έγγραφα) να απευθύνονται στις υπηρεσίες που είναι καταχωρημένες οι εταιρείες (Επιμελητήρια), οι οποίες έχουν στη διάθεσή τους όλα τα νομιμοποιητικά στοιχεία των εταιρειών, για να τους χορηγήσουν θεώρηση γνησίου υπογραφής και βεβαίωση της ιδιότητάς τους (εγκύκλιος Υπ. Εσωτ. 58545, 58171/24-1-2008).
  • Έγγραφα εταιρειών εξωτερικού: δεν χορηγείται η σφραγίδα της Χάγης από ελληνικές διοικητικές αρχές στα έγγραφα ελληνικών εταιρειών που έχουν έδρα στο εξωτερικό, καθόσον τα νομιμοποιητικά τους στοιχεία δεν είναι δυνατόν να ελεγχθούν από αυτές.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται σε συμβολαιογράφο, οπότε μετά να τίθεται στα συμβολαιογραφικά έγγραφα, ως δικαστικής φύσεως έγγραφα, η σφραγίδα της Χάγης από το οικείο Πρωτοδικείο της περιφέρειας όπου εδρεύει η εκδούσα αρχή.  Επίσης, η Apostille μπορεί να χορηγηθεί σε υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερομένου η οποία θα αναφέρεται στο συγκεκριμένο ιδιωτικό εταιρικό έγγραφο, το οποίο θα προσκομισθεί στη χώρα που έχει έδρα η εταιρεία (εγκύκλιος Υπ. Εσωτ. 17783/23-03-2009).  Την υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να υπογράφουν οι ενδιαφερόμενοι χωρίς την επίθεση σφραγίδας της εταιρείας τους, ως φυσικά πρόσωπα (ΧΩΡΙΣ αναφορά στην ιδιότητά τους ως εκπροσώπων της εταιρείας.  Άλλως, δεν μπορεί να χορηγηθεί η σφραγίδα Χάγης στην υπεύθυνη δήλωση.)  Εάν είναι όλο το έγγραφο ξενόγλωσσο, η υπηρεσία έχει δικαίωμα να ζητήσει προσκόμιση μετάφρασής του από το Υπουργείο Εξωτερικών ή από δικηγόρο, για να φαίνεται ποια είναι η αρμόδια για την επισημείωση αρχή (εγκύκλιος Υπ. Εσωτ. 58545, 58171/24-1-2008).

Στοιχεία Επικοινωνίας



Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 23 Μάρτιος 2018 10:21
 
E-mail
Πέμπτη, 21 Ιούνιος 2012 13:00

Ανακοίνωση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εγκατάσταση Τηλεφωνικού Κέντρου (Τ/Κ) Asterisk για την κάλυψη τηλεπικοινωνιακών αναγκών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης.  

logoasterisk 

 

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται για την εγκατάσταση Τηλεφωνικού Κέντρου (Τ/Κ) Asterisk για την κάλυψη τηλεπικοινωνιακών αναγκών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης.


Τηλεφωνικό Κέντρο IP PBX Asterisk 

Απαίτηση  της υπηρεσίας είναι να υλοποιηθεί ένα IP PBX  τηλεφωνικό κέντρο σε περιφερειακή υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης (Α.Δ.Μ.Θ). Το σύστημα τηλεφωνικού κέντρου  θα βασίζεται στην εφαρμογή ανοικτού κώδικα Asterisk. Προαπαιτούμενο αποτελεί η ενσωμάτωση του IP PBX στην υπάρχουσα τηλεπικοινωνιακή υποδομή και η διασύνδεση της κεντρικής υπηρεσίας με την περιφερειακή υπηρεσία.

Πιο συγκεκριμένα:

Στην κεντρική υπηρεσία (έδρα Α.Δ.Μ.Θ.) υπάρχει :

  • Τηλεφωνικό κέντρο Siemens Rialitis DX-150 (PSTN).
  • Cisco Call Manager 8.6.2 σε διασύνδεση μέσω 2 x Cisco VoiP VGWs - Cisco 2821 με το Τηλεφωνικό κέντρο SIEMENS Realitis (PSTN).
  • Η υπηρεσία διαθέτει πρόσβαση στο Δίκτυο Δημόσιας Διοίκησης Syzefxis μέσω της  νησίδας 3 - Forthnet.

Στην περιφερειακή υπηρεσία υπάρχει σύνδεση ADSL 24Mbps στο Syzefxis.

Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει διασύνδεση με την κεντρική υποδομή του κεντρικού Cisco Call Μanager για αριθμοδότηση από το φάσμα του Syzefxis και η δυνατότητα χρήσης IP /SIP τηλεφώνων ή και συμβατικών τηλεφωνικών συσκευών.

         Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποδείξουν τις απαιτήσεις σε εξοπλισμό. Η πιλοτική εγκατάσταση θα γίνει με εξοπλισμό που θα διαθέσει ο ανάδοχος σε υπηρεσία που θα του υποδειχθεί και αφορά συνολικά σε δέκα (10) τηλεφωνικές συνδέσεις. Στις υποχρεώσεις του περιλαμβάνονται η εκπαίδευση υπαλλήλων της Δ/νσης Πληροφορικής & Επικοινωνιών και η παράδοση εγχειριδίου χρήστη και διαχειριστή (σε έντυπη ή και ηλεκτρονική μορφή).

        Οι προσφορές με τον σχετικό προϋπολογισμό (εξοπλισμός και υπηρεσίες) θα αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012.

        Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στη Δ/νση Πληροφορικής & Επικοινωνιών στο τηλ. 2313309168.



 
E-mail
Πέμπτη, 21 Ιούνιος 2012 13:00

Ανακοίνωση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εγκατάσταση Συστήματος Διαχείρισης Εγγράφων Alfresco, για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης.  

 logoalfreskoΗ Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας - Θράκης ανακοινώνει ότι ενδιαφέρεται για την εγκατάσταση Συστήματος Διαχείρισης Εγγράφων Alfresco, για την κάλυψη αναγκών των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης.


Σύστημα Διαχείρισης Εγγράφων Alfresco

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκη ενδιαφέρεται για την προμήθεια ενός συστήματος κοινής διαχείρισης εγγράφων. Με τον όρο έγγραφα στο παρόν  νοείται οποιαδήποτε μορφής ηλεκτρονικό αρχείο. 

Το σύστημα θα βασίζεται στην εφαρμογή ανοικτού κώδικα Alfresco, θα πρέπει να εγκατασταθεί σε περιβάλλον Linux και να παρέχει web interface. Το σύστημα θα είναι προσβάσιμο με συγκεκριμένα δικαιώματα πιστοποιημένης χρήσης από συγκεκριμένους χρήστες. Θα πρέπει να διασφαλίζεται η ακεραιότητα της πληροφορίας στα κοινόχρηστα αρχεία και η πρόσβαση στο κοινόχρηστο περιεχόμενο μόνο μετά από διαδικασία αυθεντικοποίησης του χρήστη και με συγκεκριμένα προκαθορισμένα δικαιώματα χρήσης πολλαπλών διαβαθμισμένων επιπέδων (απλή επισκόπηση,  σχολιασμός, επεξεργασία) ανά χρήστη/ομάδες χρηστών. Το κοινό περιεχόμενο θα αποθηκεύεται σε εξυπηρετητές /servers που θα διαθέσει η Δ/νση Πληροφορικής & Επικοινωνιών.  

Οι χρήστες θα μπορούν να μοιράζονται από κοινού φακέλους και πολλαπλών τύπων περιεχόμενο, π.χ. έγγραφα, υπολογιστικά φύλλα, παρουσιάσεις, φωτογραφίες κτλ. Οι απαιτήσεις του συστήματος περιλαμβάνουν την δυνατότητα για δημιουργία ομάδων χρηστών με πρόσβαση σε συγκεκριμένο κοινόχρηστο περιεχόμενο. Για την χρήση της πιο πρόσφατης επικαιροποιημένης έκδοσης του περιεχομένου είναι απαραίτητη η υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων στα μέλη της ομάδας με τις ενημερωμένες εκδόσεις περιεχομένου, π.χ. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.  Θα περιλαμβάνεται μηχανή αναζήτησης των αρχείων κοινής χρήσης με λέξεις κλειδιά. Τα έγγραφα θα μπορούν να δρομολογούνται με χρήση συγκεκριμένων κανόνων σε  ορισμένους φακέλους.  

Η εφαρμογή θα υποστηρίζει επεξεργασία εγγράφων, όπως τη συγχώνευση εγγράφων, την προσθήκη σήμανσης (tagging) και σχολίων στα έγγραφα, την δυνατότητα για αλλαγές και αποδοχή ή απόρριψη τους από τον χρήστη μετά από επισκόπηση τους (review system), την δυνατότητα μετατροπής αρχείων από μία μορφή σε άλλη (π.χ. έγγραφα τύπου word σε .pdf). Η διαλειτουργικότητα των εγγράφων με τις συνήθεις εφαρμογές τύπου Open Office πρέπει να αποτελεί κομμάτι του συστήματος διαχείρισης.

  Με την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης θα παρέχεται έγγραφη τεκμηρίωση και εγχειρίδιο χρήσης σε έντυπη ή/και ηλεκτρονική μορφή και υπηρεσίες υποστήριξης και εκπαίδευσης για προκαθορισμένο αριθμό χρηστών.  

      Οι προσφορές με τον σχετικό προϋπολογισμό για τις παρεχόμενες υπηρεσίες εγκατάστασης - παραμετροποίησης - εκπαίδευσης  θα αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012.

        Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στη Δ/νση Πληροφορικής & Επικοινωνιών στο τηλ. 2313309168.


 
E-mail
Τετάρτη, 02 Μάιος 2012 00:00

 

Συγκρότηση Τοπικών Επιτροπών Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων Νομών Α.Δ.Μ.Θ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την αριθμ. 29092/12-4-2012 απόφαση Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης (ΦΕΚ 1300/Β/12-4-2012) (ΑΔΑ: Β49ΩΟΡ1Υ-6Τ7) συγκροτήθηκαν, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγρ. 9 του άρθρου 21 του Ν.3023/2002 όπως τροποποιήθηκε με αυτές της παραγρ. 14 του άρθρου 29 του Ν.3731/2008, οι Τοπικές Επιτροπές Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων Νομών Α.Δ.Μ.Θ.

Έργο των Επιτροπών είναι η παραλαβή και ο έλεγχος των καταγγελιών, οι οποίες αφορούν στην τήρηση των υποχρεώσεων των κομμάτων, των συνασπισμών και των υποψηφίων βουλευτών που απορρέουν από το Ν. 3023/2002 και τις κατ΄ εξουσιοδότησή του εκδοθείσες αποφάσεις, μόνο εφ΄ όσον είναι έγραφες, επώνυμες και υποβληθούν μέχρι του πέρατος της διεξαγωγής της ψηφοφορίας και σύμφωνα με όσα ειδικότερα ορίζονται με τις ανωτέρω διατάξεις.

 

Τοπική Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων Νομού Θεσσαλονίκης

Σώκος Ευθύμιος του Νικολάου, Γενικός Γραμματέας Α.Δ.Μ.Θ., ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια την Παπακώστα Κωνσταντία του Στέργιου, Προϊσταμένη Δ/νσης Διοίκησης Α.Δ.Μ.Θ.

Ταχ. Δ/νση: Κ. Ρωσσίδη 11 – 54008 Θεσσαλονίκη

Τηλ: 2313309112, 2313309195

Fax: 2313309175

 

Τοπική Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων Νομού Ημαθίας

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Αρβανιτίδης Γεώργιος του Χαραλάμπους, Προϊστάμενος Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Ημαθίας της Δ/νσης Διοίκησης Α.Δ.Μ.Θ.

Ταχ. Δ/νση: Ίωνος 2 – 59100 Βέροια

Τηλ: 2331024674

Fax: 2331070009

 

Τοπική Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων Νομού Κιλκίς

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Ζλάτη Δάφνη του Μιχαήλ, Προϊσταμένη Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Κιλκίς της Δ/νσης Διοίκησης Α.Δ.Μ.Θ.

Ταχ. Δ/νση: Εθν. Αντιστάσεως 21 – 61100 Κιλκίς

Τηλ: 2341022449

Fax: 2341023408

 

Τοπική Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων Νομού Πέλλας

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Σταθιάδης Χαράλαμπος του Ευσταθίου, Προϊστάμενος Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Πέλλας της Δ/νσης Διοίκησης Α.Δ.Μ.Θ.

Ταχ. Δ/νση: Διοικητήριο (5ος όροφος) – 58200 Έδεσσα

Τηλ: 2381029874

Fax: 2381023701

 

Τοπική Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων Νομού Πιερίας

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Σιώμος Ευάγγελος του Χρήστου, Προϊστάμενος Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Πιερίας της Δ/νσης Διοίκησης Α.Δ.Μ.Θ.

Ταχ. Δ/νση: Κίτρους 41 – 60100 Κατερίνη

Τηλ: 2351074444

Fax: 2351074900

 

Τοπική Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων Νομού Σερρών

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Θεοδοσίου Ευαγγελία του Θωμά, Προϊσταμένη Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Σερρών της Δ/νσης Διοίκησης Α.Δ.Μ.Θ.

Ταχ. Δ/νση: Μεραρχίας 36 – 62100 Σέρρες

Τηλ: 2321057710

Fax: 2321022660

 

Τοπική Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων Νομού Χαλκιδικής

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Μιχάλη Βάϊα του Κωνσταντίνου, Προϊσταμένη Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Χαλκιδικής της Δ/νσης Διοίκησης Α.Δ.Μ.Θ.

Ταχ. Δ/νση: Δημοκρατίας & Α. Παπανδρέου 1 – 63100 Πολύγυρος

Τηλ: 2371021583, 2371021582

Fax: 2371021598

 

Τοπική Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων Νομού Καβάλας

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Αδαμίδης Νικόλαος του Σταύρου, Προϊστάμενος Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Καβάλας της Δ/νσης Διοίκησης Α.Δ.Μ.Θ.

Ταχ. Δ/νση: Εθν. Αντίστασης 20 (Διοικητήριο) – 65110 Καβάλα

Τηλ: 2513503222

Fax: 2510221365

 

Τοπική Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων Νομού Δράμας

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Κυριακίδου Μαρία του Παναγιώτη, Προϊσταμένη Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Δράμας της Δ/νσης Διοίκησης Α.Δ.Μ.Θ.

Ταχ. Δ/νση: Διοικητήριο – 66100 Δράμα

Τηλ: 2521351336

Fax: 2521032543

 

Τοπική Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων Νομού Ξάνθης

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Στυλιανίδου Αναστασία του Ιωάννη, Προϊσταμένη Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Ξάνθης της Δ/νσης Διοίκησης Α.Δ.Μ.Θ.

Ταχ. Δ/νση: Περγάμου 14 – 67100 Ξάνθη

Τηλ: 2541024403

Fax: 2541070410

 

Τοπική Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων Νομού Ροδόπης

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Τσέγκα Ευαγγελία του Θεοδώρου, Προϊσταμένη Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Ροδόπης της Δ/νσης Διοίκησης Α.Δ.Μ.Θ.

Ταχ. Δ/νση: Παρασίου 4 – 69100 Κομοτηνή

Τηλ: 2531083380

Fax: 2531071479

 

Τοπική Επιτροπή Ελέγχου Εκλογικών Παραβάσεων Νομού Έβρου

Αναπληρωτής Πρόεδρος: Γκουντενίδου Χρυσή του Χρήστου, αναπλ. Προϊστάμενο Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού Ν. Έβρου της Δ/νσης Διοίκησης Α.Δ.Μ.Θ.

Ταχ. Δ/νση: Μ. Μπότσαρη 6 – 68100 Αλεξανδρούπολη

Τηλ: 2551088570

Fax: 2551036183

 



 
E-mail
Δευτέρα, 09 Απρίλιος 2012 10:29

 

Μετεγκατάσταση του Τμήματος Αδειών Διαμονής του Νομού Σερρών σε νέα διεύθυνση

 

Σας ενημερώνουμε ότι, από την 9 Απριλίου 2012, το τμήμα Αδειών Διαμονής του Νομού Σερρών, λόγω μετακόμισης, στεγάζεται και λειτουργεί στο κτίριο που βρίσκεται στην οδό Μεραρχίας 67 και συγκεκριμένα στο 2ο όροφο.



Προβολή Τμήμα Αδειών Διαμονής Ν.Σερρών σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
 
« ΈναρξηΠροηγούμενο4142434445464748ΕπόμενοΤέλος »

Σελίδα 43 από 48

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

diavgeia_logo2
newspaper1
assessment
diames_original
galazies-simees2-t
EPPERAA180
Syzefxis
Ermis
Civil protection
Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου

Ο παρών δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί τεχνολογία "cookies" για τη σωστή λειτουργία & βελτιστοποίηση της εμφάνισης των σελίδων.

Αποδέχομαι τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο.
 

Ο παρών δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί τεχνολογία "cookies" για τη σωστή λειτουργία & βελτιστοποίηση της εμφάνισης των σελίδων.

Αποδέχομαι τα cookies από αυτόν τον ιστότοπο.